© Aino Vakkilainen. Proudly created with wix.com

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Hinnasto

Ihanaa että harkitset juuri minua valokuvaajaksesi!

Pyrin luomaan kuvaushetkestä mahdollisimman rennon ja mukavan kokemuksen. Koiria valokuvatessa on tärkeää edetä eläimen ehdoilla, ja esimerkiksi kuvauksen pituus voi vaihdella koirakohtaisesti. Hinnat ovat suuntaa antavia, otathan yhteyttä niin sovitaan täydellinen kuvauspaketti juuri Sinulle!

Pieni kuvauspaketti 80€ - sisältää 5 kuvaa, kuvausaika n. 0,5-1h (lisäkuvat 10e/kpl)

Suuri kuvauspaketti 130€ - sisältää 10 kuvaa, kuvausaika n. 1-2h (lisäkuvat 10e/kpl)

Tapahtuma- tai treenikuvaus - ota yhteyttä!

  • Kuvauskohteiden määrää ei ole rajoitettu, ja voit jakaa hinnan vaikka kaverin kanssa puoliksi!

  • Kaikki valokuvaukset sisältävät ennakkosuunnittelun, joka käydään pääsääntöisesti viestitse (esim. Facebook tai sähköposti). Myös puhelimitse tehty ennakkosuunnittelu onnistuu.

  • Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

  • Kuvat toimitetaan kuvat.fi-gallerian kautta, josta saat tallennettua ne koneellesi. Saat kuvan täysikokoisena ja pienemmässä muodossa, esimerkiksi somessa julkaisua varten.

  • Kuvia saa tulostaa, kopioida ja teettää rajattomasti. Pidän kuitenkin oikeudet kuvien julkaisu- ja markkinointioikeuksiin, ellei toisin sovita. Kuvia ei saa myydä kolmansille osapuolille.

  • Hintaan lisätään mahdolliset matkakulut Heinolan ulkopuolelle.

Hinnat voimassa 1.4.2017 alkaen.

Esittely

Olen parikymppinen audiovisuaalisen viestinnän opiskelija Koulutuskeskus Salpauksessa. Eläimien valokuvaaminen ja piirtäminen on kiehtonut minua pienestä pitäen. Valokuvaamiseen hurahdin jo nuorena, kiinnostuin koiravalokuvaamisesta saadessani oman koiran vuonna 2009. Nykyään itselläni asuu kotona lapinporokoira Supu.

 

Valokuvatyöskentely koirien parissa on ollut antoisaa ja opettavaista. Pyrin kehittämään itseäni vuosi vuodelta aina paremmaksi ja taitavammaksi. Uskon, että oppiminen ei lopu ikinä.

 
 
 

Aino Vakkilainen
Heinola, Finland

Ota yhteyttä!

 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now